BOEKING

Weg naar Zee

Appartement 4 personen te huur in Middelkerke

Boeking:

 

Gewoonlijk wordt er verhuurd per week of per 14 dagen. Maar U kan eveneens bij ons terecht voor een vakantieperiode van een midweek of voor een weekend. Wenst U daarentegen toch een afwijkende vakantieperiode, bel ons dan zeker even op en wij zoeken voor U naar een geschikte oplossing.

 

Onze huurprijzen zijn inclusief erelonen, brandverzekering, annulatieverzekering en nazicht bij vertrek. Enkel het verbruik voor water en electricitiet worden aangerekend volgens werkelijk verbruik. Dit supplement zal afgehouden worden van de waarborg en het saldo zal teruggestort worden binnen 1 maand na vertrek. Het bedrag van de waarborg hangt af van de geboekte periode en het seizoen en deze varieert tussen de 90 en 230 Euro.

 

Vanaf 15 uur kan U de sleutel bekomen.

 

Op de dag van vertrek dient het appartement proper te worden achtergelaten. U kunt zelf de schoonmaak doen of opteren voor een schoonmaakploeg (kostprijs: 50 Euro). Dit dient U mee te delen bij de reservatie of bij aankomst. Bij vertrek dient het appartement ten laatste om 10 uur te worden verlaten.

 

Om tot de boeking over te gaan, gelieve een mailtje te versturen naar info@wegnaarzee.be of U kan ook altijd telefonisch contact opnemen op het nummer 0476 / 49 98 16.

 

Beschikbaarheid:

Contact:

 

Residentie Beach Palace

 

Jules Van Den Heuvelstraat 22 bus B006

8430 Middelkerke

Belgiƫ

 

Tel: +32 (0)476 / 49 98 16

E-mail: info@wegnaarzee.be